instalatii dormitor bucuresti

Instalatii termice, sanitare, electrice in Bucuresti

La A2Z Instalatori Bucuresti oferim servicii de calitate, acoperind tot ce tine de instalatiile unei cladiri: instalatii electrice, instalatii termice si instalatii sanitare. Toate lucrarile noastre sunt efectuate de instalatori si electricieni cu experienta. In functie de necesitatile dumneavoastra putem face inlocuiri sau reparatii, indiferent de cat de amplu sau complex este proiectul. Evaluam cerintele clientilor si le oferim preturi si termene oneste.

A2Z Bucuresti ofera clientilor urmatoarele asigurari.

 • vom avea o comunicare clara si eficienta cu dumneavoastra
 • va vom respecta locuinta sau sediul de firma
 • ne vom prezenta la program, echipati pentru a termina obiectivul zilnic
 • vom lucra in conditii de siguranta
 • vom face intotdeauna curat la locul de munca
 • vom programa toate etapele lucrarii pentru a reduce duarata si costurile
 • vom face tot posibilul sa rezolvam prompt si eficient eventualele probleme
 • cand lucram in numele dumneavoastra nu vom oferi motive de plangere
 • vom lucra atent pentru a nu perturba vecinii

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul 0754645134 / whatsapp direct catre A2Z.

Zone in care avem echipe la lucru in mod frecvent:

reparatii instalatii sanitare si termice bucuresti

Instalatii sanitare si termice Bucuresti

Pentru a fi angajati la A2Z Bucuresti, instalatorii trebuie sa aiba suficienta experienta si sa dea dovada de initiativa in depistarea defectiunilor si diagnosticarea problemelor. Drept urmare instalatorii sunt instruiti la standarde inalte, asigurand astfel calitatea lucrarii.

Serviciile noastre de instalatii sanitare si termice acopera intreg judetul Bucuresti. Indiferent unde va aflati, in Bucuresti sau in imprejurimi, daca aveti nevoie de serviciile unui instalator profesionist va rugam sa ne contactati!

Lista generala de servicii de instalatii termice si sanitare include:

 • izolam si reparam probleme de deversare
 • imstalari si reparatii dusuri, chiuvete, etc.
 • instalari si reparatii vase WC si bideuri
 • reparare scurgeri din robinete, tevi, etc
 • montaj si reparatii calorifere
 • orice alta problema care tine de instaltiile sanitare sau termice
electrician repara tablou electric bucuresti

Instalatii electrice Bucuresti

Este extrem de important ca orice interventie asupra unui echipament electric sa fie executata de un electrician profesionist. A2Z Bucuresti are angajati electricieni cu experienta, calificati corespunzator, astfel incat sa poata executa in conditii optime lucrarile cerute de clienti.

Fie ca aveti nevoie de instalatii noi, reparatii la cele vechi, inlocuiri, montaje deschideri centralizate, instalatii de iluminat exteriorare, aparate electrocasnice, etc., va suntem alaturi pentru a va ajuta. Avem electricieni locali cu experienta, gata sa va ajute cu instalatiile electrice in Bucuresti si in judet.

Electricienii nostri sunt prietenosi si cu adevarat pasionati de ceea ce fac. Va vor oferi bucurosi sfaturi in legatura cu proiectele dumneavoastra. Avem preturi competitive si toata echipa noastra din Bucuresti, de la personalul din birou care va prelua comanda dumneavoastra, pana la electricianul care va efectua munca in teren, este punctual, amabil si profesionist.

Pentru a afla mai multe despre cum va putem ajuta sa instalati aparate electrice, circuite, lumini, prize, cabluri si multe altele in casa dumneavoastra din Bucuresti, va rugam sa contactati echipa noastra la numarul 0754645134 / whatsapp direct catre detectivi braila

A2Z

A2Z este o firma de amenajari interioare - exterioare competenta, care ofera clientilor servicii de calitate superioara in fiecare etapa a lucrarii.

Bucuresti

amenajari.a2z@gmail.com

Loading
Mesajul a fost transmis! Multumim!